Klinik Monet    
KlinikMonet Produkter Gavekort Kontakt Om firmaet    
 

BeauCaire

Beaucaire

BeauCaire - Hudpleje til dig der stiller krav

BeauCaire hudpleje udbydes til alle, men anvendes ofte af den unge hud fra 0-25+. Produkterne er plejende og beskyttende for huden, hvor fokus på kvaliteten vægtes højt.

 

Pleje i harmoni med huden

Beau Caire bygger konsekvent på viden fra dermatologien og allergologien. Disse retningslinjer for kvaliteten kan vi sammenfatte i begrebet ”Bionomi”. Dette betyder, at vi vælger grund- og virkestoffer, der kommer så tæt på hudens naturlige stoffer.

 

Hudtolerance vægtes højt

Det betyder, at vi som ansvarlige producenter udvælger råstoffer, som har mindst mulig risiko for at give allergi, og at vi desuden udelader de to hyppigste allergi-udløsere, nemlig kemisk konservering og parfumestoffer. Ved at aflure naturen er det lykkedes at gøre hudplejepræparaterne holdbare uden kemisk konservering

 

Hudidentiske lipider

Ved at anvende vegetabilske lipider, hvilket også forekommer som naturlige byggesten i huden, opnår vi en høj sikkerhed og tolerance. Liposome-plus i BeauCaire er opbygget af disse lipider. Med disse geniale liposomer kan der både transporteres vigtige virkestoffer ind i huden, og hudens fugtindhold øges markant i løbet af få dage.

 

Vores mål er: At gøre det maksimale for dig og din hud, indenfor de grænser som dine arveanlæg sætter.

 

Læs mere om produkterne via nedenstående link:

 

 https://shop.beautycentercosmetics.dk/shop/27-beaucaire-/